T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SİLİVRİ - Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Ekm

Mezun öğrencilerimizden Esra Alkan ve Mustafa Karabaş Diplomasını aldı. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ekm

Okulumuz 10-A Orta Ağır Sınıfı öğrencileri Yiyecek İçecek Dersinde turşu yaptı. Öğretmenlerimizin emeğine Öğrencilerimizin de ellerine sağlık.

Ekm

Okulumuz öğretmenleri ile okul Müdürümüz Birol Çetin başkanlığında toplantı yapıldı.

Tem

Okulumuzda "Telafide Ben De Varım" Faaliyet Programı kapsamında; orta-ağır zihinsel ve orta-ağır otizm öğrencilerimize müzik, oyun ve spor etkinliklerinde çalışmalar yapılmaktadır.

Orta-Ağır Zihinsel ve Orta-Ağır Otizm Öğrencilerde Müzik Etkinlikleri  (5 Temmuz 2021-13 Ağustos 2021)

Orta-Ağır Zihinsel ve Orta-Ağır Otizm Öğrencilerde Oyun Etkinlikleri (5 Temmuz 2021-13 Ağustos 2021)

Orta-Ağır Zihinsel ve Orta-Ağır Otizm Öğrencilerde Spor Etkinlikleri (5 Temmuz 2021-13 Ağustos 2021)

Tem

01/07/2021 Perşembe günü saat 13.30'da okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz Birol ÇETİN başkanlığında 2020- 2021 Eğitim Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısı yapıldı.

Tem

Öğrencilerimiz Karne Sevincini yaşadı. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Tem

İstanbul Veli Akademileri Projesi kapsamında; okulumuzda yapılan seminerlere katılım velilerimize Okul Müdürümüz Birol Çetin Tarafından Katılımcılarımız takdim edildi.

Haz

Sosyal kültürel etkinlikler kapsamında okulumuzun bahçesinde öğrencilerimiz ile birlikte meyve yeme etkinliği yapıldı.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Sosyal kültürel etkinlikler kapsamında okulumuz öğrencilerine; El Sanatları Öğretmenimiz Ayla Kaya Bitirmiş ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Alime Okyay rehberliğinde bahçede resim etkinliği yapıldı. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Sabah sporu etkinliğinde öğrencilerimiz Palyaço eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Haz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle birlikte okulumuzda bulunan seramizda fide ekim faaliyetini gerçekleştirdik.Emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Araştırma - Geliştirme ve Projeler Daire Başkanımız Sayın Durmuş CAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya ARTAR ve Şube Müdürümüz Sayın Abdulbari ALP okulumuzu ziyaret ettiler. Daire Başkanımız okulumuzda yapılan çalışmaları inceledi.Önümüzdeki günlerde okulumuzda gerçekleşecek projeler hakkında bilgi verdi.Kendilerine bu anlamlı ve verimli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası

Anneler Gününüz kutlu olsun.