T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SİLİVRİ - Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Merkezi I. Kademe

Mrt

21 MART DÜNYA DOWN SENDROMLULAR GÜNÜNDE OKULUMUZ DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERİMİZİN HAT SANATI ESERLERİNİ VEGA ALIŞVERŞ MERKEZİNDE SERGİLEDİK...

Haz

Mutlu Yıllar. Emeği geçen bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Haz

Veli Akademileri Projesi kapsamında Diyetisyen Demet GÜL velilerimize seminer verdi.

Haz

Silivri Villa Restaurant okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Haftası kapsamında ; kahvaltı verip, mekanında ağırladı.

Okulun Yiyecek İçecek Bölümü öğrencileri Chef Ali Ekber Kepenek rehberliğinde restaurantı gezdiler. İlgilerinden ve katkılarından dolayı Silivri Villa Restaurantı Chefi Ali Ekber Kepenek'e ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Haz

24 Kasım Öğretmenler Gününü Coşkuyla Kutladık.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Haz

10 Kasım 1938 tarihinde ebediyete intikal eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ölümünün 83. Yıldönümünde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz programla andık.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında Türkiye'deki tüm resmî ve özel okullarda eş zamanlı "Deprem Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Okulumuz öğretmenlerinin yönlendirmeleriyle öğrencilerimizi güvenli bir şekilde okul bahçesine tahliye ederek bizler de deprem tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.Emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Hazırlıkları yapıldı.

Ekm

İlçemizin güzide kulübü Silivrispor'umuzu özel çocuklarımızla buluşturan Silivrispor Başkanı Sayın Akgün DURU'ya ve çok değerli Yönetim Kurulu Üyelerine bu forma jestleri için Özel çocuklarımız ve okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun El Sanatları Öğretmeni Ayla KAYA BİTİRMİŞ Öğretmenimiz emekliliğe ayrıldığından; kendisine öğretmenlerimiz tarafından bir program düzenlendi. Programda Okul Müdürümüz Birol ÇETİN okulumuza yapmış olduğu katkılardan dolayı kendisine teşekkür edip, plaket ve çiçek takdim etti. Bizler de Lions Leo Dernekleri Esen İbak Özel Eğitim Uygulama Okulu Ailesi olarak Ayla Öğretmenimize emeklilik hayatında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Yolçatı köyünde bulunan Silivri Masal Evi'ni ziyaret etti. Öğrencilerimiz burda Masal, Oyun ve Sanat etkinliğine katıldı.Emeği geçen özel büroda çalışan öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinliği.Emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.